Wanneer relatiecoaching

Wanneer een relatiecoach inschakelen?

Vaak denken mensen dat relatietherapie of relatiecoaching alleen nodig is in het geval van relatieproblemen. Maar niets is minder waar. Misschien hebben jullie wel bijna nooit ruzie en denken jullie dat er niets aan de hand is. Maar worden er stiekem geen irritaties en ergernissen opgekropt en weten jullie gewoon niet hoe je hierover moet praten? De kracht van echte liefde schuilt niet in vasthouden maar in loslaten. Relatiecoaching helpt iedere relatie verder, of de relatie nou in basis gezond is of er wel sprake is van relatieproblemen.

Relatiecoaching bij problemen

Sleur, vreemdgaan, irritaties, ruzies, slechte communicatie of langs elkaar heen leven: allemaal oorzaken voor relatieproblemen. Met relatiecoaching komen jullie achter de onderliggende oorzaak van de problemen en werken jullie gericht aan het oplossen hiervan. Jullie leren open en eerlijk te communiceren naar elkaar, elkaar te begrijpen en de emotionele binding te versterken. Dit is een goede basis om de problemen aan te pakken en u zult merken dat deze basis het gemakkelijker maakt om samen tot een oplossing te komen.

Uw relatie onderhouden

Een APK voor uw relatie? Hier is helemaal niets mis mee. Aandacht en tijd besteden aan uw relatie is essentieel om gelukkig te blijven met elkaar. Sommige periodes lukt dit waarschijnlijk prima zonder een relatiecoach, maar in andere periodes is het misschien wel heel fijn om hier wat hulp bij te krijgen. Een relatiecoach neemt uw relatie onder de loep en helpt jullie op een goede manier te blijven praten over dromen, wensen en problemen.

Ondersteuning bij scheiden

Valt jullie relatie niet meer te redden en is een scheiding niet te voorkomen? Ook dan kan een relatiecoach jullie ondersteunen. Helemaal als er kinderen in het spel zijn, is het belangrijk om de relatie op een nette manier af te ronden. Met relatiecoaching blijven er geen open eindjes en leren jullie de situatie zo netjes mogelijk af te sluiten.

Vind jullie relatiecoach via Relatiecoach.org

Op zoek naar een goede relatiecoach? Relatiecoach.org is een landelijk netwerk van ervaren relatiecoaches. Vraag vrijblijvend en gratis offertes aan via het contactformulier. Leg uw situatie uit en benoem daarbij waarom u kiest voor relatiecoaching. U ontvangt binnen 24 uur meerdere offertes van relatiecoaches uit uw regio. Deze kunt u zelf met elkaar vergelijken op prijs, kwaliteit en service. Zit er een relatiecoach bij die jullie beide aanspreekt? Maak dan een afspraak voor een eerste kennismakingsgesprek.

Aanvraag plaatsen

In contact komen met relatiecoaches in uw regio?

Plaats uw aanvraag en ontvang binnen 24 uur reactie
Aanvraag plaatsen

De voordelen van Relatiecoach.org

  • Ervaren en erkende relatiecoaches in uw regio
  • Direct beschikbaar (geen wachtlijst)
  • Flexibele afspraaktijden
  • Vergelijk en kies de beste relatiecoach
Contact met relatiecoaches