Relatieonderhoud

Relatieonderhoud

Aandacht besteden aan uw relatie is essentieel om gelukkig te blijven met elkaar. Relaties waarin een van de partners zich niet begrepen of gewaardeerd voelt, zullen niet lang stand houden. Relatieonderhoud kan deze situaties voorkomen. Besteed u voldoende aandacht aan elkaar? Of groeien jullie steeds verder uit elkaar door bijvoorbeeld drukte op het werk? Een relatiecoach helpt u graag bij relatieonderhoud en biedt u handvatten om jullie relatie gezond te houden.

Waarom relatieonderhoud?

Het begin van een relatie is in de meeste gevallen niet erg moeilijk. Jullie zijn verliefd, moeten elkaar op alle vlakken nog ontdekken en doen jullie best om elkaar te verrassen en indruk te maken. Na een tijdje is de eerste verliefdheid er echter af en beginnen vaak de eerste ergernissen. Jullie hebben het misschien druk op het werk en merken dat jullie niet zoveel tijd doorbrengen als in het begin. Met relatieonderhoud geeft u elkaar de tijd en aandacht die uw relatie nodig heeft. Blijven praten over dromen, onzekerheden en problemen, elkaar uitdagen en tijd samen doorbrengen is essentieel voor iedere relatie.

Een relatiecoach voor relatieonderhoud

Merkt u dat de communicatie tussen u en uw partner niet heel soepel verloopt? Of wilt u een onderwerp bespreken, maar weet u niet hoe? Veel stellen nemen een relatiecoach in de arm voor relatieonderhoud. Er hoeft geen direct probleem te zijn binnen de relatie om de hulp van een relatiecoach in te schakelen. Een coach helpt jullie de relatie tegen het licht te houden en te verbeteren waar nodig. Zijn jullie nog blij met elkaar? Is er sprake van irritaties die verholpen moeten worden? Of hebben jullie moeite vaste patronen te doorbreken? Een relatiecoach helpt jullie met relatieonderhoud om kritisch naar uzelf en uw relatie te kijken.

Tips voor relatieonderhoud

Een gezonde relatie vereist liefdevolle aandacht en tijd. Respecteer de behoeften van de ander en praat binnen uw relatie over uw wensen en vraag ook naar die van uw partner. Projecteer uw eigen wensen echter niet op uw partner, maar laat elkaar in elkaars waarde en dwing de ander niet tot iets waar hij of zij zich niet prettig bij voelt. Daarnaast is het belangrijk om binnen een relatie te geven en te nemen. Wees bereid om meer te geven dan te nemen. Dit is niet alleen goed voor de relatie, maar hier wordt u zelf ook nog eens gelukkiger van.

Een relatiecoach via Relatiecoach.org

Investeer in uw relatie en schakel een relatiecoach in voor relatieonderhoud. Via Relatiecoach.org vraagt u gemakkelijk en snel meerdere offertes aan van relatiecoaches in uw regio. Vergelijk deze op uw gemak op prijs en service en kies de coach die het beste bij jullie past.

Aanvraag plaatsen

In contact komen met relatiecoaches in uw regio?

Plaats uw aanvraag en ontvang binnen 24 uur reactie
Aanvraag plaatsen

De voordelen van Relatiecoach.org

  • Ervaren en erkende relatiecoaches in uw regio
  • Direct beschikbaar (geen wachtlijst)
  • Flexibele afspraaktijden
  • Vergelijk en kies de beste relatiecoach
Contact met relatiecoaches