Ervaringen Relatiecoach.org

Ervaringen bij Relatiecoach.org

De service van Relatiecoach.org kunnen wij iedereen aanraden. We kregen 3 reacties van relatiecoaches en konden direct een afspraak voor een kennismakingsgesprek maken.
Dhr. Hanssen - Den Haag
Al na 2 sessies kwamen we beiden tot inzichten waardoor we nu veel beter communiceren. We staan nu gelukkiger in onze relatie en daar zijn we onze relatiecoach erg dankbaar voor.
Mevr. Duinkerken - Olst
De keuze van ons om een relatiecoach in te schakelen was niet omdat onze relatie niet goed was, maar omdat we graag meer diepgang in onze relatie wilden. Elkaar (nog) beter leren begrijpen. Door de handvaten en inzichten die onze relatiecoach ons gegeven heeft is onze relatie versterkt.
Anoniem - Hilversum
Voor ons was het heel belangrijk dat we onze konden vinden in de vorm van coaching/therapie en dat we ook een ‘klik’ hadden met de relatiecoach. Daarom waren we erg blij om makkelijk relatiecoaches en hun werkwijze te kunnen vergelijken via Relatiecoach.org. Erg fijne service!
Mevr. Tjipkes - Leeuwarden
Relatiecoaching kunnen wij iedereen aanraden. Het was zeer waardevol om met een relatiecoach onze ‘problemen’ te bespreken. Een luisterend oor die neutraal in de situatie staat werpt een hele andere blik op onze situatie waardoor we beiden nieuwe inzichten kregen. We zijn nog altijd gelukkig samen.
Fam. Sanders - Utrecht
Bij ons was jaloezie de spelbreker binnen onze relatie. We houden enorm veel van elkaar maar door mijn jaloezie gedrag kwam er constant spanning. We hebben hierover met een relatiecoach gesproken en momenteel 5 sessies gehad die een positief effect hebben op onze relatie.
Mevr. Heijmans - Venlo
Vaak heerst er een taboe op relatiecoaching of relatietherapie. Voor ons was het echter duidelijk. We zaten in een relatiedip en we houden ontzettend veel van elkaar. We hebben hulp gezocht via Relatiecoach.org en dat is het beste wat onze relatie op dat moment nodig had. We zijn iedere dag blij dat we de stap naar een relatiecoach hebben gezet.
Fam. Hoogkerk - Groningen
Aanvraag plaatsen

In contact komen met relatiecoaches in uw regio?

Plaats uw aanvraag en ontvang binnen 24 uur reactie
Aanvraag plaatsen

De voordelen van Relatiecoach.org

  • Ervaren en erkende relatiecoaches in uw regio
  • Direct beschikbaar (geen wachtlijst)
  • Flexibele afspraaktijden
  • Vergelijk en kies de beste relatiecoach
Contact met relatiecoaches